Insiden Lift Mati, Ini Cerita Lucunya
Cari Judul Esai

Advertisement

Insiden Lift Mati, Ini Cerita Lucunya

Gelang Step
Minggu, 11 Desember 2016

Nginep Neng Hotel Pas Listrik MatiParjo, Jono karo Tarjo dolan meng Jakarta. Wong 3 kui nginep neng Hotel JW Marriot, Kamar e wong 3 kui ono neng tingkat 45. Awan nganti bengi wong 3 kui dolan neng Mall, pas balek hotel, tekan Lobby ngerti-ngerti listrike mati!Lift e yo mati, dadi wong 3 kui kudu lewat tangga tekan kamare. Nah, ben ora kroso munggah tekan tingkat 45, wong 3 kui bagi tugas. Seko tingkat 1- 15, Parjo kudu crito sing lucu-lucu, njur tingkat 16 -30, Jono kudu crito sing medeni, lah tingkat 31- 45, Tarjo kudu crito sing sedih-sedih.Wong 3 kui mulai nunggah, parjo mulai crito sing lucu-lucu, marake wong 3 kui ngguyu-ngguyu gawe ra kroso wis tekan tingkat 15. Banjur Jono crito singmedeni marai tegang, ngerti-ngerti wong 3 kui wis tekan tingkat 30. Ra perduli sikile do abuh, mergo seneng wong 3 kui wis cedak kamare. Giliran Tarjo kudu crito.Tarjo (ekspresi rupo sedih): "Sakjane seko mau aku arep crito, tapi wedi nek marai jengkel."Parjo : "Crito wae cepet, wis meh tekan tingkat 40 kii..."Tarjo : "Ngene lho... Kunci kamare ketinggalan neng mobil..."Jono : "Waahh Tarjooo, ngopo ra crito ket mau?"Tarjo : "Lha aku durung entuk giliran crito...

Cara Cepat Hamil