Cerita Lucu Dokter Pasang Gigi Palsu Seharga 2 Juta
Cari Judul Esai

Advertisement

Cerita Lucu Dokter Pasang Gigi Palsu Seharga 2 Juta

Duta Islam #01
Senin, 06 Mei 2019


Lucubanget.web.id - Ini adalah cerita lucu bahasa Jawa, antara dokter dan Mbah Kakung yang tengah pasang gigi dengan harga Rp. 2 juta. 

Dokter: "Mbah, untu sampeyan wis ompong, tak pasang untu sing anyar yo?"

Si mbah: "Oleh ae, ning regone piro?

Dokter: "Murah kok mbah, cuma rong yuto".

Si mbah: "Yo wes, pasangen. Larang-larang titik gak popo".

Bar untune dipasang, mbah Kung mbayar nang dokter.

Si mbah: "Iki Dok, tak kontani, rong nyuto!"

Mari mbayar, Mbah Kung klunak klunuk mulih.

Let sediluk doktere mbengok, "mBah...mBaaah, kosik, mbaliko!"

Si mbah: "Lha opo to Dok, duwite kurang tah?

Dokter: "Gak ngono mbah, iki lho duwit sampean palsu kabeh!"

Si mbah: "Lha sing mbok pasang nang cangkemku opo asli? Lak yo podo palsune to?"

Dokter: "Wong tuwek Ediaaaaaaaannn!"

Si mbah: "Podo!"

[lucubanget.web.id]

Cara Cepat Hamil